Italië in Bedrijf is een online magazine voor bedrijven in Nederland die werken met Italiaanse producten en/of zaken doen in en met Italië. Het is een platform voor bedrijven die geïnformeerd en geïnspireerd willen worden over alles wat Italië voortbrengt. Italië in Bedrijf is praktisch en informatief van toon.

Elke werkdag worden er nieuwe berichten gepost, met onder meer zakelijke wetenswaardigheden, nieuwtjes en achtergronden uit Italië en over Italiaanse producten. De maandelijkse nieuwsbrief geeft een overzicht van het belangrijkste nieuws en bijzondere acties en evenementen.

Redactionele onderwerpen

  • nieuws uit Italië op het gebied van nieuwe producten, ontwikkelingen, trends
  • nieuws uit Nederland en van de Nederlandse markt
  • interviews en bedrijfsreportages over nieuwe en bestaande bedrijven
  • informatie over beurzen, evenementen en workshops in binnen- en buitenland
  • informatie verstrekt door Italiaanse belangenorganisaties, zoals de Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland, de Nederlandse Ambassade in Rome, het Italiaans Instituut voor buitenlandse handel en het Italiaans Cultureel instituut
  • columns
  • agenda
  • vacatures en oproepen

Doelgroep
Alle bedrijven en instellingen, ondernemers,  importeurs, agenten, groothandels, wijnimporteurs, supermarkten,  toeleveranciers, horeca, MKB, en Italiaanse belangenorganisaties die werken met Italiaanse producten en/of zaken doen in en met Italië.


DSV Media
DSV Media is een jonge, dynamische Nederlandse uitgeverij die gespecialiseerd is in het ontwikkelen, en produceren van multimediale uitgeefproducten over Italië en Italiaanse producten. De diverse activiteiten richten zich zowel op de consumentenmarkt als op de zakelijke markt. De belangstelling voor Italië in Nederland is groot en al jaren sterk groeiende. Voor beide doelgroepen bestaat inmiddels een zeer uitgebreid platform variërend van printuitgaven, internetactiviteiten, beurzen, workshops en seminars. Daarnaast richt DSV Media zich op Customer Media. Dit zijn specifieke, op maat gemaakte uitgeefproducten in opdracht van derden.


Magazine De Smaak van Italië
De Smaak van Italië  is het toonaangevend magazine over Italië op het gebied van reizen, gastronomie en lifestyle. Het wordt verspreid in Nederland en België met een oplage van 33.000 exemplaren. De Smaak van Italië richt zich met een breed platform op alle liefhebbers van Italië. Er is veel aandacht voor bijzondere reisreportages over de diverse regio’s in Italië met ook specifieke aandacht voor onbekende regio’s, wijngebieden en recepten. De Smaak van Italië verschijnt 6x per jaar.  Tevens wordt de doelgroep bereikt via de website www.desmaakvanitalie.nl en maandelijkse nieuwsbrieven.


Italië in Bedrijf
Italië in Bedrijf
is het uitgebreide onafhankelijke online vakblad met zakelijke informatie over Italië. Italië in Bedrijf bereikt met name die bedrijven in Nederland die werken met Italiaanse producten en zaken doen met Italië. Het biedt een platform voor bedrijven die geïnformeerd en geïnspireerd willen worden over alles wat Italië voortbrengt. Met veel aandacht voor im- en export, nieuwe producten, concepten, bedrijfsreportages, achtergronden en analyses. Italië in Bedrijf werkt nauw samen met Italiaanse belangenorganisaties zoals de Italiaanse Kamer van Koophandel.

Customer Media
DSV Media Customer Media ontwikkelt in opdracht van derden specifieke uitgaven en communicatiemiddelen naar wens van de opdrachtgever. Wij verzorgen zowel in het Nederlands als in het Italiaans folders, brochures, magazines, boekjes en bedrijfsuitgaven.